SedeKah Amalan MuliA (KliCK la OK)

peNgIkoT aQ

Aq x Arif pasL FashiOn....

Asalamualaikum...
YAA-HHaaAAA!!!!
apa kabar semua..
lamabt sikit update hari ni. ptg td x larat nk update..
penat la...
ok tyme tido ptg td aq terilhamkn cerita sal fashion pulok..
tp untuk kesedaran..
so chek thiz out ok!!!!

fashion 50s

ok ceritanay bermula di awal 50an....
aq ni seorang mat fashion.....
apa2 fasion baru pon aq ikot..
bermula dengan yg di atas 2, npak bergaya kan....
kemudian di tahun 60an


then fashion ni pulok jadi rebutan para gadis2..
aq sanggup menghabiskan ratusan ringgit smata2 nak ikot fashion ni...
then move up to 70s


kemunculan fashion2 ni mmg popular di tahun 70 an....
caler baju tyme ni da macam2, hijau biru mearh kuning kelabu asap...
ih byak la....
then zaman2 rock mula di 80 an dan 90 an...


tyme ni kurt cobain, ACDC, Led Zeplin, mmg terkenal la tyme ni..
aq berabis g konsert study sal fashion drg..
tgok gelagat dorang...
ratusan ringgit aq melabur.. x hingat dunia.... kemeriahan dunia mmg best tyme ni....
aq berabisan untuk semua in....
tapi aq nak korang tgok fashion aq sekarang...
lagi MANTAP BEB!!!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

oleh kerana mengejar kemewahan dunia....
aq jadi papa kedana....
duit habis hanya untuk berfashion n benda2 x berfaedah.....
so aq harap kepada folower2 aka konco2 blog aq....
x salah berfashion asalkan bertempat dan tidak terlebih baTASAN...


kebahgiaan di dunia hanya sementara..
carilah kebahgiaan yang berkekalan abadi.....

ok...
smpi sini saja la nasihat kali ni....
arios.....
YaA-HaaAAA!!!!
asalamualaikum......

9 Responses to “Aq x Arif pasL FashiOn....”:

  1. nadya says:

    hmmm...cam perli je...ok...da xnk da berfesen2 ni..nti g klas nk pkai kain batik ngn tshirt je...

  2. As Salam..

    Macam ada maksud tersirat ja ni, ehe.. ^^,

  3. Anonymous says:

    nice....
    bju melayu...fesyen trkini gak...

  4. akri zary says:

    boleh x aku berfesyen dengan singlet je??haha

  5. XXX says:

    fesyen terkini murah ar.....
    bikini ngn suar dlm je....
    hahaahahhahahahaha

  6. MeRaPu says:

    hahahaha lg sowg kena sound ngan awek..hahaha bgus2...good blog..pasni aku nk dress up mat rempit..opsss..hahahaa

  7. thebeybeh says:

    ahah! pedasss! tp bernas!

  8. liyana says:

    minat ngn fesyen..
    tp x smpt lg nk amik ksh sal fesyen..
    bizi with study life..huhu

  9. Suf_pyanZ says:

    berfashion biar berpada2 ok....

Leave a comment