SedeKah Amalan MuliA (KliCK la OK)

peNgIkoT aQ

u got talent (part 1)

YA-HaaAA!!!
asalamualaikum konco2 aka folower2 ku...
ok mesti korang emua ada talent tersendiri kan??
contohnya, mengukir, masak, makan, menyanyi, melawak byak lagi la...
dalam part 1 ni aq nak kongsi talent untuk orang pandai wat muka bodoh....
bodoh atau tidak...... tengok saja gambar ini.....
YAA-HaaAA!!

mamat ni wat muka bodoh ketika di tangkap pak polisi....

pak cik ni gembira dapat tiket tengok World Cup kat Africa baru2 ni

pak cik tau pak cik hensem. hehehehe
mamat ni makan ape ek muka cadi cmni???

brader ni di berikan kontrak lumayan untuk memeriksa  mulut kambing2 n lembu2...
tekejut gile...
hahahaha

tunguu talent untuk part 2 pulak...
sabar atau tidak.....tunggu saja part 2 ok...
YA-HaaAA!!!

8 Responses to “u got talent (part 1)”:

  1. mcm muke ko seh...sebijik...saling tak tumpah! ensem la!
    mcm nak mintak penampar

  2. MeRaPu says:

    woiiii..hahahaha....ni dah merapu..hahahaha

  3. Joey says:

    hahahaha..gile betol..

    kamera tersembunyi kantoikan pasangan mandi

    asal aku asik post benda nie je..nek kan traffic ke.haih..

  4. Suf_pyanZ says:

    hahahah
    oppsss... telebeh suda,..
    hahaha

  5. herda says:

    geli aku tengok... eeewwww~~ hahahah

  6. Hahahahahahaha....
    Ni kalau masuk TV, budak-budak kecik pun takut nak tengok.

    From:
    lunaticg.
    SBC Admin.
    Sabahan Bloggers Club.

  7. akri zary says:

    pergh...ni kan bekas gamba profile uncle...

  8. zulfadli says:

    sebijik mcm muke uncle....

Leave a comment